Varza calita cu inimi de porc

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 9 Noi 2014 | 759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 2 inimi de porc
  • 3-4 linguri de bulion
  • 1 cescuta de ulei
  • sare
  • condimente
  • 2 cesti de apa
  • marar tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu inimi de porc:

Se spala bine inimile de porc si se taie cuburi mai mari. Se pun la calit in ulei si cand s-au prajit cat de cat se adauga bulionul si o cana de apa. Se lasa sa fiarba bine si se pune apoi varza tocata fin. Se potriveste de sare. Cand s-a fiert bine si varza, se condimenteaza cu piper, cimbru si marar tocat. Se introduce la cuptor pana se rumeneste.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Cantitatea de ulei se poate mari sau micsora in functie de tipul de varza sau preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu inimi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Gherca Daniela 1

09.11.2014, 17:38

MotanLaOale 1

10.11.2014, 00:39

Panacris 1

10.11.2014, 10:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor