Varză călita cu jumări de porc şi şorici

de alilianaa in Porc, 16 Ian 2013 | 2849 vizualizari

 

Mâncare de sezon. Ingredientele sunt preparate gata: butoiul cu varză şi jumările din cazan. Restul e istorie....

 

INGREDIENTE

  • jumări de porc amestecate cu şoric- 400g
  • doua verze murate
  • o linguriţă de boia de ardei dulce
  • un vârf de linguriţă de piper
  • 30 g ulei
  • 2 cepe
  • 300 g suc de roşii
  • verdeaţa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză călita cu jumări de porc şi şorici:

Varza se scoate de la butoi, se curăţă şi se toacă mărunt. Se spală în două trei ape pentru a se mai atenua gustul de  sarat şi acru. 

Jumările şi şoricul de pun într-o tigaie la încălzit după care se scot pe o farfurie. 

Intr-o cratiţă se pune la prajit in 30 g ulei cele două cepe. După ce s-au rumenit puţin se adaugă varza, boiaua dulce de ardei şi jumarile. Se completează cu apă si se lasă la fiert. Dacă este necesar se mai completează odata cu apă. După ce a mai ,, scăzut,, la final se adaugă sucul de roşii, piper şi verdeaţă. 

Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călita cu jumări de porc şi şorici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Varză călita cu jumări de porc şi şorici-0
Varză călita cu jumări de porc şi şorici-1
Varză călita cu jumări de porc şi şorici-2

COMENTARII (26)

alilianaa

alilianaa 1

16.01.2013, 21:38

Si mie Cris! Ce mare drag pun la bataie oala!

Sim0na

Sim0na 1

17.01.2013, 21:50

mor de poftaaaaa

alilianaa

alilianaa 1

17.01.2013, 22:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!