Varza calita cu kaizer

de AncaAly in Mancaruri de legume, 17 Aug 2011 | 8896 vizualizari

 

Astazi va propun o reteta simpla, varza calita cu kaizer

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare sau 2 mici
  • 1 morcov mare
  • 2-3 rosii
  • 400 g kaizer
  • 1-2 linguri bulion
  • jumate cescuta de bors acru
  • Sare, delicat, marar uscat, piper, boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu kaizer:

Preparare Varza calita cu kaizer


Taiem varza fideluta si o frecam cu sare. Curatam morcovul si il dam pe razatoarea mica. Rosiile le decojim si le taiem marunt. Kaizerul il taiem cubulete. Punem kaizerul la calit cu putin ulei. Dupa ce se caleste putin, adaugam morcovul ras, iar apoi rosiile si mai calim putin. Adaugam varza taiata si scursa de apa, treptat, cate putin, si amestecam pana se caleste. Adaugam o cana jumate, doua de apa si lasam la fiert aproximativ 40-50 min la foc mediu, cu capac. Amestecam din cand in cand, ca sa nu se prinda, si verificam sa nu scada apa de tot. Bulionul il amestecam cu putina apa si turnam peste varza, impreuna cu borsul. Punem marar, boia, piper, si delicat. Potrivim de sare si apoi dam pt 15-20 de minute la cuptor, fara capac, pentru a se rumeni.


Varza calita cu kaizer se serveste cu smantana si mamaliguta..:)


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

26.12.2011, 12:56

La multi ani!!!

Rocsi 1

26.12.2012, 12:22

La multi ani

Bunica 1

26.12.2012, 12:47

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort Raffaello

ieri la 19:45

Pâine împletită, cu semințe

de RODIMUR 5

ieri la 14:15

Empanadas cu carne amestec si ciuperci

de Rocsi 9

ieri la 11:05

RETETA RECOMANDATA
Snitzel din varza proaspata cu branza