Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Va recomand reteta mea si nu veti regreta.
Varza daca esta sarata si acra,o punem in apa rece 20-30min(eu nu am desarat-o,pentru ca e pusa de mine si nu are nevoie);in acest timp,in vasul de gatit calim ceapa tocata marunt in untura incinsa,adaugam varza taiata fideluta si bine stoarsa,dupa cateva minute adaugam pasta de ardei si sucul de rosii;lasam sa se caleasca la foc mic cu capac 10-15 min;in acest timp condimentam carnea pe care o punem peste varza;dupa ce varza s-a calit pe jumatate,sau o lasam in acelas vas,sau o rasturnam intr-o tava,deasupra punem carnea,carnatii,acoperim si dam la cuptor la foc mic,intorcand din cand in cand carnea.
Se serveste calda,neaparat cu mamaliguta si ardei iute.
1
recomand ca sa rasturnati varza intr-o tava,in acest fel se gateste mai repede
2
optional cu varza amestecati si 2-3catei de usturoi taiati marunt,varza va avea un gust mai deosebit
3
carnati-i putem adauga dupa ce carnea este aproape facuta pentru ca pentru ei nu trebuie timp mult de gatit
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult