Varza calita la cuptor

de ianculubita in Porc, 14 Mar 2013 | 5013 vizualizari

 

Va recomand reteta mea si nu veti regreta.

 

INGREDIENTE

  • 2buc.varza murata
  • 1ceapa mare
  • 2linguri de grasime
  • 2linguri bulion de ardei
  • 1cana suc de rosii
  • 1kg de costita,fleica sau carnati
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita la cuptor:

Varza daca esta sarata si acra,o punem in apa rece 20-30min(eu nu am desarat-o,pentru ca e pusa de mine si nu are nevoie);in acest timp,in vasul de gatit calim ceapa tocata marunt in untura incinsa,adaugam varza taiata fideluta si bine stoarsa,dupa cateva minute adaugam pasta de ardei si sucul de rosii;lasam sa se caleasca la foc mic cu capac 10-15 min;in acest timp condimentam carnea pe care o punem peste varza;dupa ce varza s-a calit pe jumatate,sau o lasam in acelas vas,sau o rasturnam intr-o tava,deasupra punem carnea,carnatii,acoperim si dam la cuptor la foc mic,intorcand din cand in cand carnea.

Se serveste calda,neaparat cu mamaliguta si ardei iute.

TIPS-URI

1

recomand ca sa rasturnati varza intr-o tava,in acest fel se gateste mai repede

2

optional cu varza amestecati si 2-3catei de usturoi taiati marunt,varza va avea un gust mai deosebit

3

carnati-i putem adauga dupa ce carnea este aproape facuta pentru ca pentru ei nu trebuie timp mult de gatit

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Doinavar 1

14.03.2013, 19:24

Foarte buna.

Rocsi 1

14.03.2013, 20:30

Am sosit la masa!

Rahela Velicu 1

08.12.2017, 16:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Costita de porc la cuptor