Varza calita la cuptor

de ianculubita in Porc, 14 Mar 2013 | 2387 vizualizari

 

Va recomand reteta mea si nu veti regreta.

 

INGREDIENTE

  • 2buc.varza murata
  • 1ceapa mare
  • 2linguri de grasime
  • 2linguri bulion de ardei
  • 1cana suc de rosii
  • 1kg de costita,fleica sau carnati
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita la cuptor:

Varza daca esta sarata si acra,o punem in apa rece 20-30min(eu nu am desarat-o,pentru ca e pusa de mine si nu are nevoie);in acest timp,in vasul de gatit calim ceapa tocata marunt in untura incinsa,adaugam varza taiata fideluta si bine stoarsa,dupa cateva minute adaugam pasta de ardei si sucul de rosii;lasam sa se caleasca la foc mic cu capac 10-15 min;in acest timp condimentam carnea pe care o punem peste varza;dupa ce varza s-a calit pe jumatate,sau o lasam in acelas vas,sau o rasturnam intr-o tava,deasupra punem carnea,carnatii,acoperim si dam la cuptor la foc mic,intorcand din cand in cand carnea.


Se serveste calda,neaparat cu mamaliguta si ardei iute.

 

TIPS-URI

1

recomand ca sa rasturnati varza intr-o tava,in acest fel se gateste mai repede

2

optional cu varza amestecati si 2-3catei de usturoi taiati marunt,varza va avea un gust mai deosebit

3

carnati-i putem adauga dupa ce carnea este aproape facuta pentru ca pentru ei nu trebuie timp mult de gatit

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

laura_n 1

14.03.2013, 18:56

o bunatate!

Doinavar 1

14.03.2013, 19:24

Foarte buna.

Rocsi 1

14.03.2013, 20:30

Am sosit la masa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu carne de porc la cuptor