Varza combinata cu fleica si afumatura

de Bunica in Mancaruri cu carne, 28 Noi 2019 | 2258 vizualizari

 

Cand n-are omul ce face isi face de treaba:))))) Aveam prin frigider 1/2 varza alba si 1/4 varza rosie. Cum sa le arunc? Am cautat ceva carne prin congelator si am purces la treaba. A iesit o bunatate de varza pestrita:))))))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza alba
  • 1/4 varza rosie
  • 200 g. suc de rosii
  • 1 legatura de marar
  • 3-400 grame fleica
  • 200 g. afumatura
  • 1 foaie dafin
  • 50 ml. ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza combinata cu fleica si afumatura:

Pune uleiul intr-o tigaie si pune tigaia pe foc potrivit.

Taie fleica in cuburi cam de 2/2 cm si prajeste-le, astfel incat sa fie usor rumenite.

Toaca varza, atat cea alba cat si cea rosie, cat poti de subtire poti.

Adauga un praf de sare peste varza si freac-o usor cu mana.

Pune varza in vasul in care ai prajit carnea.

Caleste varza pana se inmoaie, pune sucul de rosii.

Lasa la foc 15 -20 minute, avand grija sa nu se prinda de vas.

Adauga fleica prajita, afumatura, mararul si piperul si da cratita la cuptor pana este facuta varza.

Serveste cu mamaliga si ardei iute.

Sa va fie de folos sau nu!:)))))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza combinata cu fleica si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.11.2019, 19:01

Buni, la fel procedam si noi. Avem aia, avem aia, mai punem ceva de prin congelator si uite ca mai avem un fel de mancare! Imi place mult varza!

gaby_gabytza 1

07.12.2019, 15:27

mihaelar63 1

08.12.2019, 00:00

Buni , se pare ca numai bunatati stii sa prepari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj (multicooker)