Varza cu carnati la cuptor

de Corinuta in Porc, 20 Sep 2015 | 2728 vizualizari

 

by Mirelus. Tare buna este, usor de facut si dispare rapid din tava!

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de varza de aprox. 1,5 kg
  • 1 carnat semiafumat de cca 300 g
  • 300 g rosii mici cherry bine coapte
  • 1 ceapa mare
  • 6 linguri ulei
  • 4 linguri sos de rosii
  • sare, piper macinat
  • 1/2 lingurita boia
  • unt ptr uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati la cuptor:

Curatam si taiem ceapa julienne, apoi o punem la calit in 3-4 linguri ulei intr-o cratita incapatoare. Taiem si varza fideluta si o adaugam la calit peste ceapa, la foc mic, amestecand din cand in cand. Condimentam cu sare, piper si boia.


Punem la incalzit intr-o tigaie uleiul ramas, taiem carnatul felii si il prajim pe ambele parti pana se rumeneste frumos.


Dupa aproape 30 de minute de calit, adaugam peste varza feliile de carnat, rosiile taiate cubulete, sucul de rosii si amestecam bine.


Ungem o tava ceramica cu unt si preincalzim cuptorul. Turnam mancarica de varza in tava, nivelam frumos si o dam la cuptor pentru circa 30 de minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

condimentati cu cateva fire de cimbru daca aveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

MOKUSKA 1

21.09.2015, 10:18

Gherca Daniela 1

21.09.2015, 13:13

buna, buna!

Corinuta 1

22.09.2015, 21:14

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Frigărui de porc și ciuperci cu orez prăjit