Varza cu carne

de gaby_duceag in Porc, 13 Dec 2009 | 6037 vizualizari

 

multumesc Pep.>:d<

 

INGREDIENTE

  • o varza verde
  • costita de porc afumata(sau o coasta,rasol)
  • pasta de gogosari
  • pasta de rosii
  • bors de putina
  • sare,pier,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne:

in cateva linguri de ulei caliti usor carnea

stingeti cu borsul de putina(eu am pus cam 800-900gml) si lasati la fiert

 

intre timp tocati varza fasii subtiri(eu n-o tai exagerat de fin,pt ca la fierbere se mai topeste si nu-mi place ce iese:d),si o frecati cu sare

stoarceti varza si-o puneti la calit in ulei intr-o oala mare sau ceaun timp de 15-20min,amestecand sa nu se afume

cand zeama de la costita e scazuta la jumatate,adaugati amestecul peste varza si lasati la foc pt 10-15minute

se adauga apoi o lingura pasta de gogosari,2linguri pasta rosii,sare si piper si se rastoarna totul intr-o tava de cuptor

se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa pana ce se rumeneste putin

e minunata cu mamaliguta si patrunjel verde.

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Varza cu carne-0
Varza cu carne-1
Varza cu carne-2
Varza cu carne-3
Varza cu carne-4
Varza cu carne-5
Varza cu carne-6

COMENTARII (5)

gaby_duceag

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:45

ma bucur Liana.auzi..eu pana acum n-o faceam asa;eu puneam morcov,ceapa,zarzavaturi si o faceam pe ochiul de la aragaz,nu la cuptor;dar..discutand cu un prieten drag pe mess,m-a invatat s-o fac asa.si e grozava!!

gaby_duceag

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:46

aa,am uitat,rolul borsului e s-o acreasca,dar daca pui varza murata..nu mai pui brosul peste varza,pui doar afumaturile

ionix

ionix 1

16.12.2009, 13:34

si eu pun bors in varza pt a o acri bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!