Varza cu orez si ceafa la gratar

de MIUTA in Porc, 11 Oct 2011 | 2696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza mare si indesata
  • 4 bucati ceapa uscata
  • un morcov
  • 200 g orez
  • 5 linguri pasta de ardei
  • bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • untura
  • ceafa de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu orez si ceafa la gratar:

Varza se da pe razatoare,se sareaza putin,se amesteca si se lasa 30 minute acoperita.


Intr-o cratita se pune o lingura mare de untura.


Se pune in untura fierbinte ceapa taiata fin,morcovul ras si se lasa la calit cateva minute.


Se adauga pasta de ardei si la sfarsit varza stoarsa.


Se pune sare,cimbru si piper.


Se lasa sa fiarba la foc potrivit.


Orezul se fierbe separat atat cat sa fie fiert pe trei sferturi.


In varza se pune o cana de bulion apoi orezul fiert.


Se amesteca bine toate ingredientele,se condimenteaza.


Cratita se da la cuptor pentru inca 20 minute.


Eu am golit varza in vasul roman si am dat la cuptor descoperit(fara capac).


Am servit varza alaturi de ceafa de porc la gratar si smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu orez si ceafa la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Cris2711 1

12.10.2011, 16:02

mena29 1

14.10.2011, 22:43

Imi place

Ubulika 1

14.11.2011, 09:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez