Varza cu carne de porc

de Miha in Porc, 10 Oct 2009 | 4522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2 cani suc de rosii
  • 500 g muschiulet de porc
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de porc:

Varza tocata o amestecam cu ceapa tocata marunt si punem totul in vasul roman. Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Turnam peste ele sucul de rosii si o cana de apa. Carnea o asezam deasupra, punem capacul si dam la cuptor pana scade zeama,dupa preferinta.


Se serveste calda, presarat cu patrunjel.


Si nu uitati de mamaliguta si de un ardei iute. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bucataras 1

11.10.2009, 18:12

Si eu sint mare amator de varza,, dar imi plac mincarurile facute cu varza murata

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 18:19

eh eh... voiam s-o spun intr-un post... dar o sa o povestesc si aici (ma iertati daca o sa ma repet usor ulterior?)

eram copil si chiar in inima Clujului erau restaurante si o varzarie. nici acum nu stiu daca toata strada mirosea a varza calita de la varzaria cu renume si pricina ori si din celelalte restaurante. ca aliment nu ma inebuneste varza. si ca sa ma convinga ca pana la urma varza aia e buna, mama m-a imbracat frumos si m-a dus la varzarie... a fost prima si ultima oara cand am intrat in locul acela, chiar daca varza preparata de mama am mai mancat-o uneori, dar rar

Miha 1

11.10.2009, 22:22

Varza murata n-am....si nici nu-mi place...cum miroase.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Varză călită cu cîrnaţi