Varza cu carne de porc

de Miha in Porc, 10 Oct 2009 | 3791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2 cani suc de rosii
  • 500 g muschiulet de porc
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de porc:

Varza tocata o amestecam cu ceapa tocata marunt si punem totul in vasul roman. Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Turnam peste ele sucul de rosii si o cana de apa. Carnea o asezam deasupra, punem capacul si dam la cuptor pana scade zeama,dupa preferinta.


Se serveste calda, presarat cu patrunjel.


Si nu uitati de mamaliguta si de un ardei iute. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bucataras 1

11.10.2009, 18:12

Si eu sint mare amator de varza,, dar imi plac mincarurile facute cu varza murata

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 18:19

eh eh... voiam s-o spun intr-un post... dar o sa o povestesc si aici (ma iertati daca o sa ma repet usor ulterior?)

eram copil si chiar in inima Clujului erau restaurante si o varzarie. nici acum nu stiu daca toata strada mirosea a varza calita de la varzaria cu renume si pricina ori si din celelalte restaurante. ca aliment nu ma inebuneste varza. si ca sa ma convinga ca pana la urma varza aia e buna, mama m-a imbracat frumos si m-a dus la varzarie... a fost prima si ultima oara cand am intrat in locul acela, chiar daca varza preparata de mama am mai mancat-o uneori, dar rar

Miha 1

11.10.2009, 22:22

Varza murata n-am....si nici nu-mi place...cum miroase.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu ceafa de porc,la cuptor.