Varza cu ciolan afumat in vas roman

de Oana in Porc, 3 Oct 2009 | 17161 vizualizari

 

O mancare romaneasca, taman buna la o masa in familie!

 

INGREDIENTE

  • o varza mare
  • un ciolan afumat mare
  • o ceapa
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 kg rosii
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat in vas roman:

Vasul roman se pune in apa la inmuiat 20 de minute.

Ceapa si ardeii se curata si se taie cubulete si se inabusesc in putin ulei si o cescuta de apa. Se adauga varza taiata fideluta si se amesteca bine pana se inmoaie. Rosiile se curata de coaja si se baga la robot, apoi se adauga peste varza. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se rastoarna varza in vasul roman, se pun deasupra foile de dafin. Ciolanul afumat fara os se taie felii groase si se aseaza peste varza. Se pune vasul in cuptor, la foc potrivit, o ora. Se verifica din cand in cand sa nu scada varza prea mult. La final se presara mararul verde tocat fin.

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bucataras 1

04.10.2009, 01:01

exact trairile astea le-am avut eu dupa ce am mincat 3 portii ieri la Oana

Oana 1

04.10.2009, 01:17

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 23:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in frunze de varza murata - reteta pas cu pas