Varza cu costite de porc

de vero_closca in Porc, 22 Apr 2010 | 17210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivita
  • 2 cepe
  • 1kg costite proaspete de porc
  • 100g slanina de porc
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 foi de dafin
  • putina sare de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu costite de porc:

carnea se spala,se usuca si se taie bucati potrivite.slanina se spala,se usuca , se taie cubulete mici si se pune intr-o cratita sa se prajeasca.cand e bine prajita o scoatem si in grasimea ramasa punem sa se rumeneasca costitele.cand sunt rumenite,adaugam ceapa tocata fin si lasam pe foc mic sa se inmoaie.

varza o curatam de foile vestede apoi o taiem fideluta(eu o tai mai lata) si o frecam cu sare si putina sare de lamaie si o adaugam in cratita impreuna cu 1-2 cesti apa fierbinte.acoperim cu un capac si lasam pe foc mic pana scade  putin si se patrunde varza.adaugam pasta de tomate diluata cu putina apa fiarta,foile de dafin,piper(de preferat boabe) si mai lasam pe foc 5-10minute.este delicioasa!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu costite de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (2)

madi_marin 1

22.04.2010, 17:34

mmmm....ce buuun.... imi plac toate mancarurile pe care le pregatesti..... sunt pe gustul meu...

dicarmencitta1957 1

22.04.2010, 18:39

Mmmm o bunatate,super arata,5 furculite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tochitura munteneasca