Cotlet de porc cu spanac, invelit in bacon

de Bucataras Medi in Porc, 5 Aug 2016 | 6241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. de circa 1 kg cotlet de porc
  • 500 g spanac congelat
  • 5 linguri ulei de masline
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rasa boia de ardei iute
  • 20 felii bacon feliate subtire
  • 250 ml vin sec alb
  • sare
  • piper macinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu spanac, invelit in bacon:

Cotletul de porc il spalam, il lasam la scurs, il ungem cu ulei de masline (2 linguri) si apoi il condimentam cu sare, piper macinat, boia si cimbru.


Decongelam spanacul.

Usturoiul curatat il dam prin presa.

Punem la incins uleiul (3 linguri) si adaugam spanacul si usturoiul.

Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Lasam la foc potrivit pana cand scade.

Tragem de pe foc, lasam sa se racorasca si adaugam smantana. Amestecam.

Asezam muschiul de porc pe o hartie de aluminiu.

Peste muschiul de porc asezam spanacul cat mai uniform .


Imbracam muschiul de porc in bacon.


Invelim friptura in folia de aluminiu si o asezam intr-o tava in care am pus o cana cu apa.

Dam la cuptor pentru circa 1 ora si 15 min.

Scoatem tava din cuptor, indepartam folia de aluminiu si dam din nou la cuptor pentru circa 15-20 min.

Scoatem din cuptor, asezam friptura pe un platou, o feliem si o servim alaturi de o garnitura si (sau) o salata.


Acum ca a sosit primavara putem folosi spanac proaspat.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu spanac, invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

elucubratiiculinare 1

07.08.2016, 20:42

Xandrinne 1

09.08.2016, 09:15

Ancutsa 1

11.12.2017, 13:50

Arata super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu nutella si nuca
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura aromata cu gem

de katty 6

ieri la 22:45

Fusilli cu ardei gras, broccoli, masline si sos de avocado

de katty 6

ieri la 21:57

Tort cu zmeura, ciocolata și mascarpone

de oanapl 6

ieri la 21:44

Supa crema de linte cu ardei kapia  copt

de katty 6

ieri la 21:17

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei zucchini cu ciolan afumat si pancetta