Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Doua saptamani s-a rugat Costel de mine sa-i fac varza cu miel, dupa ce l-a auzit pe Becali ca a plecat de la meci sa manance la maica-sa berbecutz pe varza :D :))
Bucatile de coasta de miel se spala bine in apa rece.
Varza se taie fideluta si se framanta in maini cu sare , precum aluatul.
Ceapa se taie marunt, se pune la calit in putin ulei, impreuna cu putina sare, piper si cimbru, iar cand devine aurie adaugam bulionul, o cana cu apa si lasam sa mai fiarba 4-5 minute.
Dupa ce am lasat vasul de lut cca o ora in chiuveta plina cu apa, il limpezim si incepem aranjarea ingredientelor, astfel: imprastiem pe fundul vasului 2-3 linguri de ceapa prajita cu bulion , apoi aranjam un strat consistent de varza, peste care tolanim bucati de coasta de miel. Punem in vas si 2-3 frunze de dafin. Reluam operatiunile cu asezarea unui strat de ceapa prajita, apoi varza si iar bucati de coasta, ultimul strat fiind de ceapa prajita si bulion.
Adaugam o cana cu bors acru de casa punem capacul si dam la cuptor, la foc mic, pentru cca o ora, pana cand varza prinde o crusta aurie, iar carnea de miel se desprinde usor de pe coaste.
Servim fierbinte, cu un ardei iute alaturi.
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult