Varză cu orez şi cârnaţi la cuptor

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri cu carne, 3 Feb 2013 | 2223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varză albă;
  • 1 cană orez cu bob lung;
  • 700 g cârnaţi de porc afumaţi;
  • 1 ceapă;
  • 1 morcov;
  • 200 ml zarzavat roşii+ardei kapia;
  • 500 ml zeamă de varză murată;
  • 1 lg ketchup picant - de casă;
  • 1 lgţ cimbru;
  • 2 foi de dafin;
  • 1 lgţ boia de ardei dulce;
  • piper boabe;
  • Delikat;
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză cu orez şi cârnaţi la cuptor:


Se călesc cârnaţii, tăiaţi rondele; se adaugă ceapa, apoi morcovul dat la răzătoare.


Varza se toacă fâşii şi se adaugă peste cârnaţii căliţi. Se căleşte 2-3 minute după care se adaugă orezul spălat.


Se adaugă roşiile, ketchup-ul, zeama de varză şi o cană apă caldă, se condimentează cu cimbru, foi de dafin, boia de ardei dulce, piper boabe, Delikat şi sare, după gust.


Se ţine circa 10 minute pe foc după care se pune cratiţa în cuptor, timp de 20 minute.



Se poate servi cu un ardei iute sau... orice, după preferinţe.



Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză cu orez şi cârnaţi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

DinDragostePentruGatit 1

03.02.2013, 14:29

Serviti, cine doreste.

Bunica 1

03.02.2013, 14:43

Servesc cu incredere!

DinDragostePentruGatit 1

03.02.2013, 15:01

Multumesc, Bunica.. Sunteti o draguta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

RETETA RECOMANDATA
Fasole prajita cu carnati de casa