Varza cu pulpa de porc la cuptor

de dakris in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2012 | 1806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza murata
  • 6 bucati pulpa de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 120 ml ulei
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • 2-3 foi dafin
  • cateva boabe piper
  • putin cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu pulpa de porc la cuptor:

Se toaca ceapa si ardeiul si se pun la calit in 100 ml ulei pentru cateva minute. Se adauga varza tocata si se lasa sa se caleasca cca 15 min apoi se adauga cca 500 ml apa fiarta si se introduce in cuptorul preincalzit.


Carnea se pune intr-o tigaie cu 2-3 linguri ulei si 1 ceasca apa pe foc acoperind-o cu un capac. Dupa ce s-a evaporat apa se lasa sa se prajeasca putin carnea in uleiul ramas.


Cand varza este pe jumatate fiarta se adauga carnea prajita, condimentele si, daca mai este nevoie, apa fierbinte lasandu-se sa fiarba in continuare. Cand varza s-a inmuiat se adauga pasta de tomate impreuna cu care mai fierbe inca cca 15 min. La final se adauga mararul tocat marunt.


Se serveste cu ardei iute si mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

Varza murata se spala, se toca si se lasa 2-3 ore in apa la dezacrit si desarat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

dakris 1

27.03.2012, 20:18

va multumesc, bucatarasi!

Ubulika 1

28.03.2012, 07:46

varzaaaaaaaaaaaaaa

dakris 1

28.03.2012, 08:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica turceasca in vas roman