Varza cu pulpa de porc la cuptor

de dakris in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2012 | 1688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza murata
  • 6 bucati pulpa de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 120 ml ulei
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • 2-3 foi dafin
  • cateva boabe piper
  • putin cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu pulpa de porc la cuptor:

Se toaca ceapa si ardeiul si se pun la calit in 100 ml ulei pentru cateva minute. Se adauga varza tocata si se lasa sa se caleasca cca 15 min apoi se adauga cca 500 ml apa fiarta si se introduce in cuptorul preincalzit.


Carnea se pune intr-o tigaie cu 2-3 linguri ulei si 1 ceasca apa pe foc acoperind-o cu un capac. Dupa ce s-a evaporat apa se lasa sa se prajeasca putin carnea in uleiul ramas.


Cand varza este pe jumatate fiarta se adauga carnea prajita, condimentele si, daca mai este nevoie, apa fierbinte lasandu-se sa fiarba in continuare. Cand varza s-a inmuiat se adauga pasta de tomate impreuna cu care mai fierbe inca cca 15 min. La final se adauga mararul tocat marunt.


Se serveste cu ardei iute si mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

Varza murata se spala, se toca si se lasa 2-3 ore in apa la dezacrit si desarat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

dakris 1

27.03.2012, 20:18

va multumesc, bucatarasi!

Ubulika 1

28.03.2012, 07:46

varzaaaaaaaaaaaaaa

dakris 1

28.03.2012, 08:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu carnati afumati