Vinete umplute

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 7 Iul 2010 | 6064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 400 gr carne tocata (eu am pus de porc)
  • 100 gr parmezan ras
  • 1 felie paine
  • un ou
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 6 felii branza topita
  • 300 gr suc rosii fiert cu putina ceapa calita sare ,piper, foi dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se spala si se se pun la fiert pentru aproximativ 30minute (acum..depinde de vinete, daca-s tinere..ajung si 5-10 minute).


Se taie in doua pe lungime si li se scobeste miezul care se lasa intr-o sita la scurs.


Se stoarce bine apoi se toaca marunt.


Painea se inmoaie in lapte.


Intr-un bol se amesteca: carnea, parmezanul, oul, painea inmuiata, miezul de vanata tocat, sare si piper.


Intr-o tava se pun vinetele cu scobitura in sus si in fiecare se repartizeaza din amestecul cu carne.


Se toarna peste ele suc de rosii.


Se introduc in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora.


In ultimele 5 minute se pune pe fiecare jumatate de vanata cate o felie de branza.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

10.07.2010, 10:26

gaby ce idee buna ai avut! eu nu ma satur toata vara de vinete asa ca aam sa incerc si eu , sunt sigura ca e delicios dupa cum suna reteta si dupa cum arata poza finala!

Sylvia 1

21.07.2010, 13:09

Extraordinar arata !!!!Reteta de chef en cuisine

gaby_duceag 1

21.07.2010, 17:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv