Varza cu soia (de post)

de mihasara in Mancaruri de post, 2 Dec 2015 | 1914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 1 pachet soia granule
    • 1 varza murata
    • 3 rosii
    • 3 cepe
    • 1 ardei gras rosu
    • 150 ml bulion
    • 50 ml ulei
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • marar.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu soia (de post):



  • Mod de preparare:

    1. Fierbem granulele de soia in apa cu sare si le lasam la scurs.

    2. Tocam varza.

    3. Curatam rosiile de pielita si le taiem cubulete.

    4. Punem uleiul la incins si calim ceapa, pana se caramelizeaza usor., dupa care adaugam ardeiul tocat cuburi.

    5. Adaugam varza, condimentam cu sare si lasam la calit.

    6. Dupa ce s-a inmuiat adaugam rosiile,granulele de soia, bulionul si condimentam cu sare, piper gust si cimbru.

    7. Acoperim cu floie de aluminiu si dam la cuptor20 de minute.

    8. Dupa acest timp indepartam folia de aluminiu si mai lasam pana se rumeneste usor.



 

TIPS-URI

1

Se serveste fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu soia (de post)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

02.12.2015, 15:29

Imi place cum arata! Nu imi place soia

Bunica 1

02.12.2015, 17:43

Arată bine,dar.................................e un dar)

mirela0911 1

02.12.2015, 20:18

Cred ca e buna si cu soia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Cornulete in doua culori (de post)