Varza de bruxelles pane

de anca_rm in Mancaruri de legume, 5 Apr 2016 | 3633 vizualizari

 

Aceasta varza micuta cu gust intens pe mine m-a cucerit. Am gatit-o in diverse variante si de aceasta data am ales sa o fac pane. Este foarte buna alaturi de un sos de rosii iute sau de un sos cu usturoi.
Reteta pe care vi-o aduc azi este una simpla si foarte gustoasa.
  

 

INGREDIENTE

  • -0.5kg varza de bruxelles
  • -2 oua
  • -3 linguri faina
  • -sare
  • -piper
  • -1/2 lingurita nucsoara
  • -ulei pt copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de bruxelles pane:

Incepem cu varza pe care o curatam de frunzele vestejite sau maroni . Eu pun legume verzi, cumparate, in apa rece (cat mai rece) cu o lingurita de bicarbonat de sodiu sa stea cateva minute.

Pe foc punem o oala cu apa si sare la fiert. Cand fierbe adaugam varza curatata si o lasam sa fiarba pana cand se inmoaie putin. Eu am lasat-o cam 6 minute.

O scurgem de apa si o lasam sa se raceasca.

Batem ouale impreuna cu un praf de sare, piper si nucsoara.

Varza o dam prin faina si prin ou.

Intr-o tigaie incinsa punem uleiul iar cand acesta este fierbinte prajim varza in el pe toate partile.

Scoatem pe un servetel de hartie si servim cu sos de rosii, sos de smantana si usturoi sau smantana simpla.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de bruxelles pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

05.04.2016, 16:58

Nu am facut niciodata, dar trebuie sa fie foarte buna!

Constelatialeu 1

05.04.2016, 17:18

Nu le am eu cu bruxelezele astea...

Gherca Daniela 1

06.04.2016, 10:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tjapjoi Vegetarian