Varza dulce ca la mama acasa

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 23 Noi 2010 | 4650 vizualizari

 

Aceasta varza e cea mai delicioasa si e si normal....daca mama m-a invatat sa o fac LOL ....mmmmm imi aduce aminte de copilarie....

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie
  • 5 rosii rase
  • 1 rosie mare pentru decor  
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 3 linguri bulion
  • 1 ceapa medie
  • 2ardei grasi rosii( capia)  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce ca la mama acasa:

Incingem uleiul intr-o cratita, punem si un stop de apa, adaugam pe rand, ceapa, ardeii tocati si apoi varza tocata. Punem si un strop de apa si o lasam usor sa se inabuse cu un capac deasupra si cu grija sa nu o ardem. Ea incepe sa se inmoaie si din cand in cand mai adaugam cate o canita mica de apa. Turnam si bulionul( facut in casa e mai bun, apoi rosiile rase, potrivim de sare, adaugam si mararul si mai fierbem un timp. Mutam intr-un vas de jena pentru cuptor, o asezam frumos, o decoram cu rosii si patrunjel si o dam jumatate de ora sau poate chiar mai mult la foc potrivit( eu am pus la 200 grade).


Si apoi o servim cu placere mare! E delicioasa....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

-Miti- 1

24.11.2010, 14:59

da ce-mi place cum le-a pus bossu' una sub alta paprikas ca la mine acasa si varza ca la mama acasa!!!tare bine arata,pana sa vad titlu am zis ca-i pizza

elena1988 1

11.02.2011, 20:11

adry88 1

28.05.2011, 17:34

tare bn arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecei la cuptor