Varză dulce cu jambon şi coaste de porc

de Dana_Retetegg in Porc, 13 Ian 2011 | 3459 vizualizari

 

O reteta care sigur o sa va placa la fel de mult cum ne-a placut noua. E tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza (1.500 gr),
  • 7-8 bucati de coasta de porc,
  • 2-3 felii de jambon,
  • 1 ceapa mare (sau 2 daca sunt mai mici),
  • 100 gr rosii in bulion (sau pasta de tomate),
  • 2 lingurite boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pentru porc,
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză dulce cu jambon şi coaste de porc:

Varza am tocat-o marunt si am frecat-o cu sare.



Am taiat ceapa pe care am pus-o la calit impreuna cu boiaua. Cand a fost gata ceapa am adaugat varza si 1 pahar cu apa. Am lasat la fiert la foc mare, amestecand din cand in cand.



Separat am condimentat coastele de porc si le-am pus la prajit, pana s-au rumenit bine.



Le-am scurs de grasime si le-am adaugat peste varza, impreuna cu rosiile in bulion, sare si piper.



Dupa 15 minute am adaugat jambonul taiat si am pus cratita la cuptor, pentru 20 de minute.



La final am adaugat marar tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză dulce cu jambon şi coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mihaelar63 1

13.01.2011, 23:24

Vai ce dor mi-e de varza

LUK 1

13.01.2011, 23:28

f buna!

Dana_Retetegg 1

14.01.2011, 10:32

Mihaela, Luk: Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu ciolan afumat