Sarmale fierte in dovleac

de cristinutanicolita in Porc, 24 Ian 2021 | 343 vizualizari

 

Rețete festive de iarna 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 ceașcă orez
  • 400 g ceapa
  • Pasta de roșii
  • Mărar
  • Sare
  • Ulei sau untura
  • Dovleac
  • Foi de varza
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale fierte in dovleac:

Foile de varza se lasă câteva ore în apa dacă sunt prea sărate.


Ceapa se curata de foi și se spala.


Orezul se spala și se fierbe 10 min.


Carnea de porc se da prin mașina de tocat carne împreună cu 3 cepe și mărarul.


Ceapa ramasa se toaca mărunt și se călește în untura sau ulei pana se înmoaie,se adaugă pasta de roșii și orezul. Se lasă sa se răcească.


Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa calita, se potrivește gustul de sare.


Foile de varza se scurg de apa.


Se îndepărtează nervurile tari ale foilor de varza.


Pe foaia de varza se pune umplutura (cam o lingura) și se rulează.


Dovleacul se spala și I se taie un capac. Se scot semințele și o parte din miez.


Se așează sarmalele în dovleac, se pune cimbru,pasta de roșii, se pune capacul și se baga la cuptor min 4 ore sau pana sunt gata.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale fierte in dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

25.01.2021, 20:44

oanapl 1

25.01.2021, 20:56

Cred că sunt delicioase!

Ancutsa 1

26.01.2021, 10:26

Interesant, nu am mai incercat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Martisor
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu visine si ciocolata