Varza dulce cu piept de porc afumat

de lucy2002 in Porc, 5 Dec 2019 | 3191 vizualizari

 

O varianta mai dietetica sa spunem...fara calire, prajire.
 

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite( in jur de 1600kg)
  • 1,200 kg de piept de porc cu os afumat
  • o ceapa mare
  • un ardei capia
  • 2 morcovi
  • o lingurita boia de ardei iute
  • 100ml suc de rosii
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu piept de porc afumat:

Curatam varza de primele foi, o taiem fideluta, o presaram cu sare si o amestecam bine dupa care o punem la foc intr-o oala potrivita.

Legumele se curata si se spala. Morcovul se da pe razatoare. Ceapa si ardeiul capia se toca marunt .

Punem legumele peste varza, condimentam( piper , boia de ardei iute ) si potrivim de gust( cu sare) amestecam foarte bine si lasam la foc potrivit pana cand cantitatea de varza scade. Adaugam pieptul de porc portionat lasa sa fiarba pana  cand carnea este aproape facuta dupa care vom adaugam sucul de rosii, cimbrul si vom lasam sa fiarba la foc mic pana cand carnea se desface de pe os.

POFTA BUNA!

 

 

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu piept de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza acra calita cu jumari reteta traditionala romaneasca