Varza la cuptor cu afumatura

de Lau in Mancaruri cu carne, 3 Apr 2020 | 1860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 cana de pasta de gogosari
  • 1/2 cana suc de rosii(eu am avut facut in casa)
  • 3 foi de dafin
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • afumatura
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor cu afumatura:

Verzele le taiem in 2 si le punem intr-o oala mai mare cu apa cca 1 ora.

(am avut ciolane afumate de noi, le-am oporit cu apa fierbinte dupa care le-am fiert un clocot)

Intr-o tigaie calim ceapa cu morcovul, adaugam pasta de ardei si sucul de rosii. Lasam pe foc cca. 5 min, adaugam foile de dafin si mai lasam cateva secunde.

Intre timp am tocat varza scursa bine de apa, adaugam amestecul de ceapa si amestecam bine.

Intr-o tava mai mare (eu am folosit oala de sarmale), adaugam carnea afumata si deasupra varza,1 cana de apa fierbinte si o dam la cuptor cca 3 ore.

Amestecam ocazional si la final adaugam cimbru.

Servim cu mamaliguta si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 20:30

Plăcintă cu ricotta si mascarpone

ieri la 19:39

 Tartă răsturnată cu mere și alune

ieri la 19:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc