Varza minune...

de -Miti- in Porc, 21 Mar 2011 | 2531 vizualizari

 

Pai daca-i facuta la oala minune! Mi se facuse si mie pofta de varza cu afumatura si singurul motiv ptr care postez reteta pe care si voi ati facut-o de multe ori e ca am folosit oala minune. Acuma, dupa ce am incercat amandoua variantele, pot sa spun ca am observat o diferenta. Varza are un gust mai dulce daca e facuta in oala minune si e si mai moale.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza, taiata fideluta
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura paprika ungureasca
  • 1 lingura pasta de tomate
  • afumatura
  • cimbru
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza minune...:

Se infierbanta uleiul si se caleste ceapa taiata cubulete.


Se adauga paprika,se amesteca si se adauga varza.


Se pun in oala si restul ingredientelor si se adauga apa.


Se inchide oala si se foloseste conform instructiunilor.


Se tine cam 30 de minute dupa ce incepe sa fiarba.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza minune..." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Anamaria7 1

21.03.2011, 22:38

si mama a avut kukta pana cand cineva a scapat-o si nu s-a mai inchis ermetic ever ever

MotanLaOale 1

22.03.2011, 08:37

buna buna

mamaieelena 1

22.03.2011, 12:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat in vas roman