Am taiat varza fideluta si am spalat-o in doua ape.Am lasat-o sa stea in ultima apa pana am avut nevoie de ea.
Am calit in untura ceapa taiata marunt.Am adaugat in cazul meu si un ardei rosu mare dar si 3 linguri pasta de ardei.
Am pus carnea taiata bucati,varza,cimbru,foi de dafin,piper si sare foarte putina deoarece e sarata varza.Am pus cam 500 ml apa si am dat varza la cuptor pentru 2 ore.
Am scos vasul din cand in cand si am amestecat.Daca e nevoie se mai pune apa.
Mancarea e gata cand s-a fiert varza si a scazut apa.
Se serveste cu mamaliguta si smantana.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro