Varză murată cu jumări și carne de porc

de Panacris in Porc, 26 Oct 2014 | 1478 vizualizari

 

No, dacă tot a venit ninsoarea, a trebuit să golim butoiul de varză murată:D! Daaa, știu că vi se pare anormal, să mai avem varză murată, la ora asta :D , dar se mai întâmplă;) Așa că las vorbăria de o parte și vă aduc o mâncărică, comună super bună! ;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • varză murată 1 bucată,
  • ceapă galbenă 2 bucați,
  • jumări de porc cca. 50 g,
  • pulpă de porc cca 500 g.,
  • mărar uscat 1 fir,
  • foia de dafin 2 bucăți,
  • cimbru 1 fir,
  • boia dulce de ardei,
  • pastă de gogoșari a la Panacris 3 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză murată cu jumări și carne de porc:

Jumările și carnea tăiată cubulețe se pun laprăjit, în vasul Multicooker-ului, setat la programul FRY, ptr cca.6 minute. Între timp se curăță, toacă ceapa și varza murată, ce se adaugp la amestecul de jumări și carne, lăsându-se la prăjit cca 10 minute. După ce a expirat timpul de prăjire, se adaugă varza tocată fideluță. Se setează aparatul la programul STEW, ptr. 119 de minute. Se asezonează de piper, foi de dafin boia și mărar uscat, cca. 1000 ml apă rece, apoi se apasă butonul START, și timp de 60 de minute vă puteți ocupa de alte treburi casnice ;). După ce a expirat timpul de gătire, se ridică capacul se adaugă pasta de gogoșari și se mai lasă la gătit, pe modul STEW cca. 20 de minute. Apoi se deconectează aparatul de la sursa de curent și se poate consuma cu mămăligă/pâine, ardei iute.


Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu jumări și carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

elucubratiiculinare 1

28.10.2014, 08:48

jumarile sunt o nebunie

mihaelar63 1

29.10.2014, 17:40

Auu , mi se facu pofta

anca_rm 1

30.10.2014, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Lucicos ca la bunica