Varză murată cu jumări și carne de porc

de Panacris in Porc, 26 Oct 2014 | 1781 vizualizari

 

No, dacă tot a venit ninsoarea, a trebuit să golim butoiul de varză murată:D! Daaa, știu că vi se pare anormal, să mai avem varză murată, la ora asta :D , dar se mai întâmplă;) Așa că las vorbăria de o parte și vă aduc o mâncărică, comună super bună! ;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • varză murată 1 bucată,
  • ceapă galbenă 2 bucați,
  • jumări de porc cca. 50 g,
  • pulpă de porc cca 500 g.,
  • mărar uscat 1 fir,
  • foia de dafin 2 bucăți,
  • cimbru 1 fir,
  • boia dulce de ardei,
  • pastă de gogoșari a la Panacris 3 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză murată cu jumări și carne de porc:

Jumările și carnea tăiată cubulețe se pun laprăjit, în vasul Multicooker-ului, setat la programul FRY, ptr cca.6 minute. Între timp se curăță, toacă ceapa și varza murată, ce se adaugp la amestecul de jumări și carne, lăsându-se la prăjit cca 10 minute. După ce a expirat timpul de prăjire, se adaugă varza tocată fideluță. Se setează aparatul la programul STEW, ptr. 119 de minute. Se asezonează de piper, foi de dafin boia și mărar uscat, cca. 1000 ml apă rece, apoi se apasă butonul START, și timp de 60 de minute vă puteți ocupa de alte treburi casnice ;). După ce a expirat timpul de gătire, se ridică capacul se adaugă pasta de gogoșari și se mai lasă la gătit, pe modul STEW cca. 20 de minute. Apoi se deconectează aparatul de la sursa de curent și se poate consuma cu mămăligă/pâine, ardei iute.


Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu jumări și carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

elucubratiiculinare 1

28.10.2014, 08:48

jumarile sunt o nebunie

mihaelar63 1

29.10.2014, 17:40

Auu , mi se facu pofta

anca_rm 1

30.10.2014, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata