Varza murata la borcan

de alinutzika in Muraturi, 27 Aug 2011 | 8055 vizualizari

 

O alternativa mai la indemana a verzei murate in butoi...Evident, nu e buna pentru sarmale ....:))

 

INGREDIENTE

 

  • varza
  • sare grunjoasa (dupa gust, dar sa fie putin mai sarata decat de obicei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata la borcan:

Se taie varza fideluta. Se amesteca bine cu sarea, pana se inmoaie. Se asaza in borcan si se apasa bine. Daca nu a lasat suficienta zeama cat sa o acopere, mai adaugati putina apa cu sare. Daca doriti, pentru a da aroma verzei, adaugati si marar sau alte ierburi.

Se da la rece.

La iarna, o veti folosi la ciorbe, fasole frecata, varza calita, etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Cris2711 1

27.08.2011, 15:18

alinutzika 1

27.08.2011, 15:54

Ei, la 26 de ani sunt tanara inca, zic eu...
Dar nelinistita....nu prea.Fiecare dupa ce se asaza la casa lui ii mai vine mintea, nu? . Sau asa ar trebui cel putin...

Lau 1

29.08.2011, 13:41

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza murata pentru iarna