Varza noua calita

de ralu_ca in Mancaruri de post, 17 Iun 2013 | 23942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 verze medii
  • 5 cepe (noi )
  • 2 borcane de rosii cherry in suc propriu
  • sare
  • 1 ceasca ulei
  • marar
  • 1 ceasca bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita:

Varza am curatat-o de frunzele care nu aratau foarte bine, am trecut-o prin jet de apa si am tocat-o marunt dupa care am pus sare si am "framantat-o" bine.


Intr-o cratita am turnat o ceasca de ulei, l-am incins apoi am adaugat ceapa taiata marunt, am calit-o cateva minute, apoi rosiile. Le-am "invartit" de cateva ori in cratita, apoi am pus cate o "mana" de varza si am amestecat, pana s-au incorporat foarte bine. Am turnat si 1 cana cu apa si bulionul, am lasat-o pe foc 10 min dupa care am introdus-o la cuptor.


Cand e aproape gata am tocat mararul si l-am amestecat in varza. Am mai lasat cateva minute, apoi a fost numai buna de servit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Dya Daniela Andrei 1

17.06.2013, 22:59

_Alina_ 1

18.06.2013, 07:59

babi5 1

27.09.2013, 17:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci