Varza noua calita cu pui la punga

de silvi0ara in Pui, 10 Iul 2010 | 3444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mai mare  
  • 50ml ulei  
  • 2 linguri pasta de tomate  
  • sare si piper dupa gust  
  • ½ lingurita cimbru uscat  
  • 1 foaie de dafin  
  • 4-5 catei de usturoi  
  • 1 pui  
  • condiment dupa gust  
  • 1 punga pentru bagat puiul la cuptor  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita cu pui la punga:

Se toaca varza marunt si se freaca cu sare,apoi se pune la calit in ulei.Cand este gata se aduga piperul dupa gust si celelate condiment plus pasta de tomate.Se mai lasa pe foc cateva minute sa se patrunda aromele.


Puiul il condimentam cu ce ne place,eu am pus putin piper,sare,boia dulce si l-am umplut cu ierburi proaspete,cimbru si oregano.Se pune puiul in punga si se baga la cuptorul incins pana este gata si frumos rumenit.Se serveste alaturi de varza calita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita cu pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

silvi0ara 1

11.07.2010, 10:42

Corina,esti o draguta.

nadina73 1

11.07.2010, 18:24

si eu vin la o portiesi las si furcile

silvi0ara 1

11.07.2010, 19:40

Hai,te astept.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gaina prajita ( metoda rapida)