Varza scazuta ( cu afumatura)

de Valclaudia in Porc, 10 Mai 2014 | 4109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 1 fasie slaninuta afumata
  • 3 cepe verzi
  • 1 cutiuta pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • cca 500 gr. afumatura
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • putin cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta ( cu afumatura):

Spalam afumatura si o fierbem cca 20 minute separat.

Intre timp spalam si tocam varza si ceapa.

Slaninuta se taie cubulete marunte, se topeste in cratita la foc iute.

Cand s-a rumenit adaugam ceapa tocata, amestecam sa nu se arda, adaugam afumatura oparita in prealabil, punem pasta de tomate, 1 cana cu apa, foaia de dafin, sare si piper, varza tocata si lasam sa fiarba totul la foc potrivit cca 30 minute (sau pana se desprinde carnea de pe oase).

La final adaugamun praf de cimbru uscat, marar verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza scazuta ( cu afumatura)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Varza scazuta ( cu afumatura)-0
Varza scazuta ( cu afumatura)-1
Varza scazuta ( cu afumatura)-2
Varza scazuta ( cu afumatura)-3
Varza scazuta ( cu afumatura)-4
Varza scazuta ( cu afumatura)-5
Varza scazuta ( cu afumatura)-6
Varza scazuta ( cu afumatura)-7
Varza scazuta ( cu afumatura)-8
Varza scazuta ( cu afumatura)-9
Varza scazuta ( cu afumatura)-10

COMENTARII (14)

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

12.05.2014, 00:03

Mmmmmmmmmmmmmmmm de de arome

Ubulika

Ubulika 1

12.05.2014, 07:38

auuuuu bun bun

laura_n

laura_n 1

12.05.2014, 13:36

vaaai de viata mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!