Muschiulet de porc cu verdeturi

de Irina in Porc, 28 Iul 2014 | 1331 vizualizari

 

Nu stiu daca sa ii spun muschiulet in crusta de ierburi, ca ierburi i-am pus, dar nu destule incat sa formeze o crusta, asa ca l-am lasat...muschiulet cu verdeturi. :)

 

INGREDIENTE

  • 1muschiulet de porc
  • 1 lingura ulei de masline
  • busuioc
  • sovarf
  • cimbru
  • sare si piper
  • 50 ml vin rosu
  • ciuperci champignon
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu verdeturi:

Am spalat muschiuletul si l-am uns cu ulei de masline.


Am scotocit in dulapiorul cu borcanele, de unde am ales cateva ierburi cumparate in primavara dintr-un targ. Au fost recoltate si uscate cu tot cu frunze si flori si au si acum un parfum pe care condimentele din magazine nu il cunosc...


Am imbracat carnea in cimbru, busuioc si sovarf si am condimentat-o cu sare si piper.


Am stropit-o cu putina apa si vin rosu si am pus-o la cuptor, la foc potrivit, cam 1h, 30 min.


Drept garnitura am pregatit o mana de ciuperci mici champignon, pe care le-am calit intr-o tigaie, impreuna cu 2 graunti de usturoi, iar peste carne am prelins o lingura de chutney de mere.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

28.07.2014, 17:06

Sovarf= sovarv= oregano Ce aroma minunata , este deosebita aceasta varianta salbatica de oregano. Mai ador micii butonasi delicati de ciupercute . UN meniu demn de un rege

Rocsi 1

28.07.2014, 21:50

Mmmm, pana la mine a ajuns mirosul sau imbietor!

Bya Ralu 1

29.07.2014, 11:05

foarte fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coasta de porc cu sos barbeque pe varza murata