Versiunea mea de carbonara

de cccris in Paste, 4 Aug 2010 | 2486 vizualizari

 

Am zis versiunea mea carbonara pentru ca am respectat mai mult "procesul de fabricatie" decit ingredientele, dar hai sa va zic ce si cum am facut:

 

INGREDIENTE

  • 300gr paste integrale, spiralate
  • 3 oua
  • 2 maini carne de vita marinata, taiata bucatele mici si fiarta bine
  • 2 maini brinza de oaie sarata rasa, din cea tare, facuta de specialisti, nu de cine stie ce firma, cu cine stie ce timpenii prin ea
  • 2 rosii romanesti taiate cubulete
  • ulei de masline
  • condimente de care vreti ( eu nu am mai pus pentru ca era brinza sarata, iar carnea avea un gust deosebit de la marinata facuta de specialistul casei )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Versiunea mea de carbonara:

Se fierb pastele, se scurg, se pun iar in cratita in care au fiert. Se porneste focul, se adauga putin ulei, carnea si ouale batute cu condimente. Se amesteca mereu pina se incheaga ouale, iar apoi punem si brinza si mai tinem, sa zic un minut. Oprim focul, punem capacul si lasam asa 5 min.


Se portioneaza in farfurii si se presara deasupra cubuletele de rosii.


Ies cam 3 portii delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Versiunea mea de carbonara" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

19.05.2014, 10:19

La multi ani!

Bunica 1

19.05.2014, 20:22

La multi ani!

miki_a 1

19.05.2015, 09:04

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste sarate la cuptor