Vinete cu maioneza

de simo_brkic in Mancaruri de post, 28 Mar 2012 | 1496 vizualizari

 

Cu siguranta stim toate / toti cum se fac ;) :D dar eu am vrut sa va fac pofta :P eu as manca non stop vinete,dimineata la pranz si seara =)) atat de mult imi plac..si desi am asteptat o ora sa se coaca vinetele xD A MERITAT!:P

 

INGREDIENTE

  • jumatate ceapa alba
  • 3 vinete
  • suc lamaie
  • sare,piper
  • 1 ou
  • 1 ling mustar
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu maioneza:

Se prepara maioneza,frecand galbenusul de la un ou cu o ling.de mustar si ulei (pana cand ne place compozitia);se taie ceapa marunt si odata ce vinetele sunt coapte se toaca.La sfarsit se amesteca ceapa cu vinetele si in maioneza adaugam sare piper si sucul de lamaie ,poi totul se amalgameaza bine.Pofta buna!:) :D

 

TIPS-URI

1

Sucul de lamaie (putin,cca 2 sau 3 ling.) il pun mereu in maioneza cand este gata ,ii taie din grasime putin :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

oana_pisicutza16 1

29.03.2012, 00:14

delicioase cu rosii

MIUTA 1

29.03.2012, 14:24

Foarte bune

simo_brkic 1

29.03.2012, 15:22

daa =) multumesc frumoaselor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac cu merisoare si nuca – de post