Vinete cu sunca de Praga si cascaval

de fluturas in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2010 | 3873 vizualizari

 

o chestie care mi-a placut si o pregatesc frecvent...vinete "altfel" dar gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • sunca de Praga
  • cascaval
  • sos de rosii
  • usturoi
  • piper
  • cativa graunti de usturoi
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • ulei,sare

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu sunca de Praga si cascaval:

Se taie vinete in lungime,se prajesc in ulei incins,se scot pe servete de hatie pentru a se scurge de grasime.Deasupra se pune cate o felie de sunca de Praga si una de cascaval.Peste ele se toarna un sos de rosii cu piper,busuioc,usturoi pisat,oregano.Se pune la cuptor pana se topeste cascavalul apoi se presara patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu sunca de Praga si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:59

multumesc Fluturas , asta e reteta de iarba verde , vinetele facute la gratar , apoi impachetate cu restul ,,, in folie de aluminiu + putin ulei

nadina73 1

30.03.2010, 02:48

foarte bine arata

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:55

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise