Vinete cu sunca de Praga si cascaval

de fluturas in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2010 | 3712 vizualizari

 

o chestie care mi-a placut si o pregatesc frecvent...vinete "altfel" dar gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • sunca de Praga
  • cascaval
  • sos de rosii
  • usturoi
  • piper
  • cativa graunti de usturoi
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • ulei,sare

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu sunca de Praga si cascaval:

Se taie vinete in lungime,se prajesc in ulei incins,se scot pe servete de hatie pentru a se scurge de grasime.Deasupra se pune cate o felie de sunca de Praga si una de cascaval.Peste ele se toarna un sos de rosii cu piper,busuioc,usturoi pisat,oregano.Se pune la cuptor pana se topeste cascavalul apoi se presara patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu sunca de Praga si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:59

multumesc Fluturas , asta e reteta de iarba verde , vinetele facute la gratar , apoi impachetate cu restul ,,, in folie de aluminiu + putin ulei

nadina73 1

30.03.2010, 02:48

foarte bine arata

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:55

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08