Vinete la borcan

de Laly in Conserve, 27 Sep 2010 | 17322 vizualizari

 

Si pentru ca tot suntem la capitolul muraturi,iata o reteta de pastrat vinetele pentru iarna,care nu ocupa congelatorul.

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ulei
  • aspirina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la borcan:

Se aleg vinete coapte,sanatoase.Se coc,apoi se lasa sa se scurga.Dupa ce s-au scurs se pun in borcane sterilizate in prealabil.


Se lasa distanta cam de 1 cm deasupra fiecarui borcan.Punem deasupra o aspirina si se completeaza cu un pic de ulei.


Se pun apoi borcanel la fiert circa 40-45 de minute,din momentul in care incepe apa sa fiarba.Se lasa sa se raceasca,apoi se depoziteaza in camara.Se pot pregati cum doreste fiecare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

29.09.2010, 00:03

si aici 5f

elena1988 1

24.02.2011, 09:47

Panacris 1

05.08.2011, 21:43

Super! Asa o sa fac si eu anul acesta. Congelatorul e deja plin!!! O sa incerc fara asprinia si ulei. Dupa ce le coc le mai dau un clocot pe aragaz, le las sa fiarba ca si o mamaliguta! Dupa aceea in borcane, si le las sa sterilizezr la cald, adica invelite in paturi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Conserva de mazare