Vinete la borcan

de Laly in Conserve, 27 Sep 2010 | 20252 vizualizari

 

Si pentru ca tot suntem la capitolul muraturi,iata o reteta de pastrat vinetele pentru iarna,care nu ocupa congelatorul.

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ulei
  • aspirina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la borcan:

Se aleg vinete coapte,sanatoase.Se coc,apoi se lasa sa se scurga.Dupa ce s-au scurs se pun in borcane sterilizate in prealabil.

Se lasa distanta cam de 1 cm deasupra fiecarui borcan.Punem deasupra o aspirina si se completeaza cu un pic de ulei.

Se pun apoi borcanel la fiert circa 40-45 de minute,din momentul in care incepe apa sa fiarba.Se lasa sa se raceasca,apoi se depoziteaza in camara.Se pot pregati cum doreste fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

nadina73 1

29.09.2010, 00:03

si aici 5f

elena1988 1

24.02.2011, 09:47

Panacris 1

05.08.2011, 21:43

Super! Asa o sa fac si eu anul acesta. Congelatorul e deja plin!!! O sa incerc fara asprinia si ulei. Dupa ce le coc le mai dau un clocot pe aragaz, le las sa fiarba ca si o mamaliguta! Dupa aceea in borcane, si le las sa sterilizezr la cald, adica invelite in paturi.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete si ardei copti pentru iarna