Vinete pane

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2016 | 1135 vizualizari

 

Daca v-ati saturat de snitelele din carne, pregatiti vinete pane! :P Sunt tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 oua
  • cateva linguri de faina
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Spalam vinetele si le taiem felii. Le presaram cu sare si le lasam deoparte minim 40 de minute, pana incep sa lase zeama, apoi le scurgem si le stergem cu prosoape de hartie.


Eu le-am pus intr-o sita si le-am lasat sa se scurga de zeama.


Intr-un bol batem ouale cu sare si piper, iar in alt bol punem faina.


Trecem feliile de vinete prin faina si prin ou, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.


Cand sunt gata, le scoatem pe servetele absorbante pentru a indeparta excesul de ulei.


Calde sau reci, sunt tare bune!


Noi le-am servit cu un sos de iaurt grecesc cu usturoi...mmmm, o bunatate!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

15.10.2016, 06:50

Trebuie sa incerc si eu!

Gherca Daniela 1

16.10.2016, 08:05

Criss 1

17.10.2016, 14:35

Foarte bune! Tare mult imi plac.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane cu cascaval