Vinete Prajite

de -Miti- in Mancaruri de post, 30 Noi 2010 | 9162 vizualizari

 

Am descoperit aceasta reteta pe cand prajeam feliile de vinete pentru o tocanita iraniana,Khoreshte Bademjam (o sa postez in curand si aceasta reteta). Sotul meu infometat a atacat o felie si cand am vazut cu ce pofta mananca,a trebuit sa incerc si eu. Rezultatul? A trebuit sa curat mai multe vinete si sa o iau de la capat.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Prajite:

Vanata se curata de coaja si se taie in felii longitudinale - stiu ca suna aiurea,de aceea nici nu cred ca e corect(wink).

Se presara cu sare si se lasa cam jumatate de ora,ca sa iasa sucul amar din ele.

Se sterg cu prosoape de bucatarie (de hartie) si se prajesc un ulei pana sunt rumenite.

Noi le-am servit cu paine proaspata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Prajite" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MIUTA 1

01.12.2010, 10:33

Imi plac vinetele,delicios si 5 furcu

tanyapatap 1

02.12.2010, 20:41

YOYO 1

16.08.2011, 15:10

Buna!
Sunt noua pe la voi, dar vreau sa completez ca sotul meu le mananca si cu ceapa prajita si chiar si cu branza sunt delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille