Vinete Prajite

de Mitinita in Mancaruri de post, 30 Noi 2010 | 19915 vizualizari

 

Am descoperit aceasta reteta pe cand prajeam feliile de vinete pentru o tocanita iraniana,Khoreshte Bademjam (o sa postez in curand si aceasta reteta). Sotul meu infometat a atacat o felie si cand am vazut cu ce pofta mananca,a trebuit sa incerc si eu. Rezultatul? A trebuit sa curat mai multe vinete si sa o iau de la capat.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Prajite:

Vanata se curata de coaja si se taie in felii longitudinale - stiu ca suna aiurea,de aceea nici nu cred ca e corect(wink).
Se presara cu sare si se lasa cam jumatate de ora,ca sa iasa sucul amar din ele.
Se sterg cu prosoape de bucatarie (de hartie) si se prajesc un ulei pana sunt rumenite.
Noi le-am servit cu paine proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Prajite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

MIUTA 1

01.12.2010, 10:33

Imi plac vinetele,delicios si 5 furcu

tanyapatap 1

02.12.2010, 20:41

YOYO 1

16.08.2011, 15:10

Buna!
Sunt noua pe la voi, dar vreau sa completez ca sotul meu le mananca si cu ceapa prajita si chiar si cu branza sunt delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete chinezesti in sos picant 酸辣茄子