Vinete umplute

de angyb in Mancaruri cu carne, 3 Apr 2012 | 2659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1/2 pahar de vin
  • 1 pahar pasta de rosii
  • 12 felii de mozzarela
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se spala vinetele, se curata de cotor si se taie in doua pe lungime. Se scoate miezul lasand peretii de cca 1 cm. Se presara sare si se lasa o jumatate de ora.


Intre timp pregatim umplutura: Se toaca marunt ceapa si se pune la calit dupa care se adauga carnea tocata .Cand carnea isi schimba culoarea se adauga vinul .Se lasa la fiert la foc mic.


Intr-o alta tigaie se pune la calit miezul de vinete taiat marunt pana cand se inmoie dupa care se adauga peste carnea tocata. Se adauga o jumatate de pahar de pasta de rosii si se lasa la fiert la foc mic aproximativ 10-15 min.


Jumatatile de vinata se spala de sare, se usuca si se umplu cu amestecul de carne tocata.


Intr-o tava se pune ulei, restul de pasta de rosii si o jumatate de pahar de apa si se pun jumatatile de vinete.


Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptor .Dupa 45 de minute scoate tava si puneti peste fiecare vanata cate 2 felii de mozzarela si lasati-le la cuptor (fara folia de aluminiu) pana cand se topeste mozzarela.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simona119 1

04.04.2012, 09:34

arata super bine

Zamfira 1

04.04.2012, 19:37

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:40

bune rau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute