Vinete umplute cu carne

de ianculubita in Vita, 6 Aug 2013 | 1648 vizualizari

 

Cred ca a-ti facut si voi asa ceva si stiti cat este de buna!! seamana cu o musaca in miniatura!!

 

INGREDIENTE

  • 2vinete
  • 200g carne tocata de vita sau orice alta carne
  • 1ceapa
  • 1catel de usturoi
  • 1pahar mic cu vin alb
  • 100ml ulei
  • suc de rosii
  • 2-3linguri parmezan
  • 1rosie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu carne:

Vinetele spalate,taiate in doua pe lung,scoatem miezul,pudram vinetele cu sare si le tinem cu scobitura in jos;in tigaia cu ulei,calim ceapa tocata marunt cu usturoiul de asemenea,adaugam carnea si miezul de la vinete taiat marunt,lasam la foc mic sa se caleasca 4-5min;adaugam vinul si lasam sa fiarba cu capac;dupa ce a scazut,condimentam,umplem vinetele,le punem in vas,deasupra sosul de rosii,acoperim cu folie de aluminiu daca nu are vasul capac si lasam la cuptor 20min;scoatem tava dupa acest timp,adaugam deasupra parmezanul,rosia curatata de coaja,taiata in felii mai mari si mai lasam la cuptor 10min.


Servim imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ianculubita 1

06.08.2013, 12:32

FlaviaD 1

06.08.2013, 17:04

Cat de frumos arata

mamaieelena 1

06.08.2013, 18:45

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute