Vinete umplute cu paste

de deyutzky in Paste, 29 Oct 2015 | 850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca. 150 g paste Barilla
  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 rosie decojita
  • 1 cana suc de rosii
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu paste:

Vinetele le spalam si le stergem de apa cu un servetel.


Le taiem in jumatate, pe orizontala. Cu o lingura scoatem miezul vinetelor, presaram vinetele cu sare si le lasam deoparte pentru aprox.20 de minute, apoi le punem intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute. Le tinem la foc mediu.


Intre timp ne ocupam de umplutura.


Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.


Intr-o tigaie incingem uleiul si adaugam ceapa si usturoiul tocate marunt, iar peste ele putina apa si le calim 2-3 minute.


Adaugam ardeiul, vinetele si rosia taiate cubulete, putina sare, apoi amestecam si lasam pe foc pana cand compozitia scade.


Adaugam sucul de rosii si potrivim cu sare si piper dupa gust. Mai lasam cateva minute pe foc mic.


Inchidem focul, adaugam pastele fierte si amestecam.


Scoatem vinetele din cuptor si le umplem cu compozitia de paste (o sa mai ramaneti cam cu o portie de paste pe care o puteti consuma separat).


Dam tava la cuptor la foc mic-mediu pentru maxim 20 de minute. Daca nu faceti reteta de post, puteti presara deasupra si niste cascaval ras.


Le scoatem din cuptor, presaram patrunjel verde si le servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Gicuta69 1

30.10.2015, 00:42

Camelya 1

30.10.2015, 15:56

noiinbucatarie 1

07.02.2016, 14:49

o reteta deosebita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sos ragu