Vinete umplute gratinate

de cristinne in Mancaruri de legume, 30 Iul 2010 | 5281 vizualizari

 

Usor si gustos!

 

INGREDIENTE

  • vinete: 4bucati;
  • morcov: 1 buc;
  • telina 1/2 buc;
  • ceapa: 1 buc;
  • ciuperci: 200 gr;
  • rosii: 2 buc;
  • telemea oaie: 200 gr;
  • condimente;
  • patrunjel;
  • ulei;
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute gratinate:

Se taie vinetele pe lung in jumatate. Se scoate miezul (eu l-am scos mai repede cu lingura speciala de inghetata). Se pregateste umplutura: se taie cubulete mici mircovul, telina, ceapa si ciupercile(cuburi mai mari) dar si miezul de vanata si rosiile care se decojesc si se taie bucati, apoi totul se adauga la calit in putin ulei. Dupa ce s-au calit, se umple fiecare vanata si se aseaza in tava. Se dau la cuptor pt 25-30 de minute pana se inmoaia vanata “cosulet”. Apoi se rade telemeaua si se toaca verdeata si se presara din abundenta pe fiecare vanata. Se mai da inca 5 minute la cuptor.


PS: in umplutura pentru mai mult gust se poate adauga si bucatele de carnaciori, bacon sau carne tocata.


Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

cristinne 1

30.07.2010, 17:20

le-am terminat din pacate) am avut multi la masa

Sylvia 1

02.08.2010, 12:02

Excelent arata ai un talent deosebit, te si vad in cativa ani chef en cuisine bravo , nota maxima si promit sa iti testez reteta ca tare imi place

adry88 1

13.05.2011, 16:03

foarte bune bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza la cuptor