Vinete umplute gratinate

de cristinne in Mancaruri de legume, 30 Iul 2010 | 4769 vizualizari

 

Usor si gustos!

 

INGREDIENTE

  • vinete: 4bucati;
  • morcov: 1 buc;
  • telina 1/2 buc;
  • ceapa: 1 buc;
  • ciuperci: 200 gr;
  • rosii: 2 buc;
  • telemea oaie: 200 gr;
  • condimente;
  • patrunjel;
  • ulei;
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute gratinate:

Se taie vinetele pe lung in jumatate. Se scoate miezul (eu l-am scos mai repede cu lingura speciala de inghetata). Se pregateste umplutura: se taie cubulete mici mircovul, telina, ceapa si ciupercile(cuburi mai mari) dar si miezul de vanata si rosiile care se decojesc si se taie bucati, apoi totul se adauga la calit in putin ulei. Dupa ce s-au calit, se umple fiecare vanata si se aseaza in tava. Se dau la cuptor pt 25-30 de minute pana se inmoaia vanata “cosulet”. Apoi se rade telemeaua si se toaca verdeata si se presara din abundenta pe fiecare vanata. Se mai da inca 5 minute la cuptor.

PS: in umplutura pentru mai mult gust se poate adauga si bucatele de carnaciori, bacon sau carne tocata.

Pofta mare!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Vinete umplute gratinate-0
Vinete umplute gratinate-1
Vinete umplute gratinate-2
Vinete umplute gratinate-3
Vinete umplute gratinate-4
Vinete umplute gratinate-5
Vinete umplute gratinate-6
Vinete umplute gratinate-7
Vinete umplute gratinate-8
Vinete umplute gratinate-9
Vinete umplute gratinate-10

COMENTARII (9)

cristinne

cristinne 1

30.07.2010, 17:20

le-am terminat din pacate) am avut multi la masa

Sylvia

Sylvia 1

02.08.2010, 12:02

Excelent arata ai un talent deosebit, te si vad in cativa ani chef en cuisine bravo , nota maxima si promit sa iti testez reteta ca tare imi place

adry88

adry88 1

13.05.2011, 16:03

foarte bune bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!