Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.
se curata coditele,se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.
se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.
in borcane de 800 gr se pun astfel:un rand de zahar ,un rand de visine,iar zahar ,iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.
deasupra fiecarui borcan se pun cate 5 aspirine pisate.
acestea se pun la frigider iar cand aveti nevoie scoateti si folositi.
1
cred ca e bine si daca le sterilizati ca sa le tineti in camara,insa eu le tin la frigider si nu le sterilizez.
2
sunt bune pentru ca isi pastreaza culoarea foarte bine.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult