Visine conservate pe iarna pentru prajituri

de Rocsi in Conserve, 17 Iul 2010 | 17446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine
  • zahar
  • aspirine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine conservate pe iarna pentru prajituri:

Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.

se curata coditele,se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.

se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.

in borcane de 800 gr se pun astfel:un rand de zahar ,un rand de visine,iar zahar ,iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.

deasupra fiecarui borcan se pun cate 5 aspirine pisate.

acestea se pun la frigider iar cand aveti nevoie scoateti si folositi.

 

 

TIPS-URI

1

cred ca e bine si daca le sterilizati ca sa le tineti in camara,insa eu le tin la frigider si nu le sterilizez.

2

sunt bune pentru ca isi pastreaza culoarea foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine conservate pe iarna pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

18.07.2010, 19:52

Bravo Rocs.Sunt tare bune.

Laly 1

18.07.2010, 22:38

Lasa Rocsi ca le impartim frateste,fiecare ia cate o visina

Rocsi 1

18.07.2010, 23:26

da silvioara intr-adevar sunt bune...pai mai laly ce afacere facem?mai bine fac o prajitura si va dau cate o bucatica de prajitura decat o visina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de visine