Visine conservate pe iarna pentru prajituri

de Rocsi in Conserve, 17 Iul 2010 | 10794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine
  • zahar
  • aspirine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine conservate pe iarna pentru prajituri:

Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.

se curata coditele,se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.

se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.

in borcane de 800 gr se pun astfel:un rand de zahar ,un rand de visine,iar zahar ,iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.

deasupra fiecarui borcan se pun cate 5 aspirine pisate.

acestea se pun la frigider iar cand aveti nevoie scoateti si folositi.

 

 

 

TIPS-URI

1

cred ca e bine si daca le sterilizati ca sa le tineti in camara,insa eu le tin la frigider si nu le sterilizez.

2

sunt bune pentru ca isi pastreaza culoarea foarte bine.

RETETA IN IMAGINI

Visine conservate pe iarna pentru prajituri-0
Visine conservate pe iarna pentru prajituri-1
Visine conservate pe iarna pentru prajituri-2
Visine conservate pe iarna pentru prajituri-3

COMENTARII (8)

silvi0ara

silvi0ara 1

18.07.2010, 19:52

Bravo Rocs.Sunt tare bune.

Laly

Laly 1

18.07.2010, 22:38

Lasa Rocsi ca le impartim frateste,fiecare ia cate o visina

Rocsi

Rocsi 1

18.07.2010, 23:26

da silvioara intr-adevar sunt bune...pai mai laly ce afacere facem?mai bine fac o prajitura si va dau cate o bucatica de prajitura decat o visina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!