Vita cu bulete de cascaval si sos natur

de Teona in Vita, 24 Mai 2012 | 2397 vizualizari

 

Delicios

 

INGREDIENTE

  • 4 felii vrabioara vita
  • sare
  • piper verde
  • rozmarin
  • o lingura de unt
  • 2 oua
  • smantana dulce 200 ml
  • 400 g piure de cartofi
  • 2 linguri faina
  • 200 g cascaval razalit
  • ulei pentru copt buletele
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu bulete de cascaval si sos natur:

Se topeste untul in tigaie teflonata si se prajeste vita condimentata in prealabil cu piper verde macinat si rozmarin.


Se intorc bucatile de carne pe ambele parti, pana se schimba la culoare. Feliile de vita se aseaza apoi intr-o tava incalzita, (se presara cu sare) in cuptor incins, cca 10 minute, dupa care se acopera tava cu folie de aluminiu si se tine asa cca 15 minute, pana ce se elibereaza zeama.


In tigaia cu unt, varsam zeama de la carne , putina faina ( o lingurita ) si smantana dulce, amestecand continuu. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.


In timp ce carnea se innabusa, amestecam piure0ul de cartofi cu oul, faina si cascavalul. In functie de consistenta, mai putem adauga faina. Se formeaza buletele, care se prajesc in ulei incins.


Se aseaza frumos in farfurie, presarand patrunjel tocat marunt.


Pofta buna!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu bulete de cascaval si sos natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Teona 1

24.05.2012, 21:02

poza mi-a iesit intr-adevar super, dar si gustul a fost pe masura

iri_iri 1

24.05.2012, 23:27

interesanta reteta

mihaelar63 1

26.05.2012, 02:41

Bine ai venit !!!
Un preparat tentant si elegant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Vita la cuptor cu cartofi