Vitel cu orez basmati&salbatic

de diaconta in Vita, 9 Ian 2011 | 2507 vizualizari

 

E prima data cand fac orezul asta,nu ca ar fi fost cazul la cat sunt de salbatica si fara el.Dar mi-a placut ,mai ales in combinatie cu sosul delicios cu carne de vitel.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata carne vitel (600 gr)
  • 3 morcovi
  • 2 buc ceapa mare sau 3 mai mici
  • 2 linguri suc de rosii
  • boabe de piper
  • rozmarin
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu orez basmati&salbatic:

Intotdeauna mi-a placut carnea de vitel gatita cu sos cu multa ceapa si morcov,doua ingrediente la care nu ma zgarcesc daca-i vorba de carne de vita.


Se curata ceapa si morcovii.Morcovii se taie rondele iar ceapa foarte marunt.


Se pun la prajit intr-un vas de ceramica cu putin ulei.Cand s-au inmuiat bine se pune carnea spalata si taiata bucati.


Se lasa si carnea sa se prajeasca putin,se pune sarea si boabele de piper,rozmarinul taiat marunt,se acopera cu apa si se lasa la fiert acoperind vasul cu un capac.


Este stiut ca,carnea de vita se fierbe mai greu,deci nu pot sa precizez un timp de fierbere.Eu am fiert-o cam 40 de minute.


Cand este aproape fiarta se adauga si sosul de rosii,piperul (macinat de data asta)si inca putin rozmarin .


Orezul l-am preparat dupa instructiunile de pe pachet,am mai adaugat doar cativa morcovei si ardei rosu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu orez basmati&salbatic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

diaconta 1

09.04.2011, 17:49

Va sa zica ti-am starnit ceva pofte Horia? Eu nu sunt mare fan orez,mi-a placut in primul rand ca aspect,dar trebuie sa recunosc ca si gustul a fost pe placul meu pana la urma

Bya Ralu 1

28.03.2012, 23:23

o reteta minunata!imi place dia

diaconta 1

28.03.2012, 23:28

Gurita,asa este
imi place carnea de vitel cu sos mult,mai ales langa orezul basmati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de vitel