Vitel in lapte la cuptor cu cartofi noi

de papabundetot in Vita, 14 Iun 2013 | 3522 vizualizari

 

Cand te loveste imaginatia….te loveste si gata! Asa m-a lovit si pe mine cu acest preparat…dar nu ma pot plange caci a iesit delicios si carnita moale de ti se topea in gura. Initial cand am luat carnita,sincer nu prea stiam ce voi face cu ea,stiam doar ca am in frigider niste cartofi noi gata spalati si curatati ,carora trebuia sa le adaug ceva care sa se potriveasca si impreuna sa faca un preparat delicios care sa ne incante simturile si papilele

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vitel
  • 100 ml lapte
  • sos soia,
  • curry
  • o jumatate fenel
  • usturoi 2 catei
  • putin unt si ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel in lapte la cuptor cu cartofi noi:

Carnea de vitel am vrut sa o fragezesc asa ca am pus-o in lapte cu curry,putin sos soia si am lasat-o asa cam o jumatate de ora. Dupa acest timp am taiat bucata felii si le-am prajit pe gratar cat sa prinda o culoare frumoasa apoi le-am pus intr-o cratita de tuci ( Cred ca asa ii spune) si le-am bagat la cuptor impreuna cu putin usturoi si o jumatate de fennel taiat cubulete. Am adaugat si laptele cu condimente in care a stat carnea la fragezit si am lasat totul la cuptor cam o jumatate de ora.

Cartofii noi i-am curatat,spalat si prajit normal in ulei.

Pentru vitel am mai facut un sos:

  • o lingurita unt de arahide
  • o jumatate avocado
  • o lingurita mustar dijon

Aceste 3 ingrediente le-am bagat la blender si le-am amestecat pana cand au devenit o pasta omogena,am mai adaugat putina apa pentru ca mi se parea cam gros si apoi l-am servit alaturi de vitelul in lapte la cuptor cu cartofi noi prajiti. O minunatie 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel in lapte la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor