Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2012 | 3208 vizualizari

 

M-am gandit sa va ofer o reteta frantuzeasca pe care eu am denumit-o Mont Blanc ,ideala pentru bufetul de revelion sau pentru alta masa festiva.
Se prepara usor si rapid sub 10 min, ca si reteta anterioara.

 

INGREDIENTE

  • 12 suporturi de vol-au-vents,
  • 300 g hribi ,eu i-am avut la congelator,se poate inlocui si cu Champignon.
  • 150 grame de branza de vaci
  • 60 g unt
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc:

Intr-o tigaie prajim hribii taiati in unt,adaugam sare si piper.Prajim cam 7 min la foc moderat.Scoatem ciupercile din tigaie intr-un bol .Separat intr-un castron frecam branza cu piper,boia de ardei,lichidul ramas de la ciuperci ,sare si piper.


Umplem cosuletele cu pasta de branza,garnisim cu ciuperci,dam la cuptor cam 2-3 minute.Incercati veti primi complimente de la musafiri


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

-Licurici- 1

19.06.2015, 09:14

Ce-mi place

Ksenya 1

19.06.2015, 09:50

Panacris 1

11.03.2017, 09:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza cu aluat pufos
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci