Waffa la tigaia grill cu carne de porc in sos BBQ si salata coleslaw

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 25 Mar 2016 | 710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1/4 varza alba
  • 1/2 legatura menta
  • 1 chili
  • 2 linguri otet din vin alb
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
  • 20 grame unt
  • 1 ou mare
  • 1 lingura zahar
  • 140 grame faina cu agent de crestere sau faina amestecata cu 1 lingurita de praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 185 ml lapte degresat
  • 300 grame carne de porc gatita
  • 4 lingruri cu varf sos BBQ
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffa la tigaia grill cu carne de porc in sos BBQ si salata coleslaw:

Se dau ceapa, morcovul si varza pe razatoarea mare. Se toaca menta si chiliul si se adauga peste legume. Se stropeste totul cu ulei de masline si otet. Se adauga sare si piper si se amesteca.


Se amesteca oul si laptele intr-un bol, cu ajutorul unui tel. Se adauga treptat faina, zaharul, bicarbonatul si sare. Se adauga apoi, treptat untul topit si racit si se amesteca pana se obtine o compozitie matasoasa.


Se inclazeste tigaia grill la foc mare, se adauga untul ramas si se toarna compozitia. Se intinde cu o spatula, astfel incat intreaga baza a tigaii se fie acoperita de aluat.


Se reduce focul la mediu si se gateste 6-8 minute pe fiecare parte, pana devine aurie, crocanta si e gatita in interior.


Se rupe carnea in bucati si se amesteca cu sosul BBQ. Se incalzeste intr-o tigaie la foc mediu.


Se serveste waffa taiata in bucati cu carne in sos BBQ si salata deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffa la tigaia grill cu carne de porc in sos BBQ si salata coleslaw" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

deyutzky 1

25.03.2016, 17:46

Ne aduci numai preparate deosebite

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:06

Geanina87 1

28.03.2016, 12:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver