Waffe cu banane caramelizate

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 2 Aug 2010 | 5223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 2 oua
  • ~220 g faina
  • 375 g iaurt
  • 2 lg unt topit
  • 2 lg lapte
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • vanilie
  • 4 lg zahar
  • Banane caramelizate:
  • 50 g zahar
  • 2 lg unt
  • 50 ml frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu banane caramelizate:

1. Pentru aluat se amesteca ingredientele uscate cu cele umede si se omogenizeaza bine,trebuie sa obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite(este posibil sa mai fie nevoie da putina faina sa de lapte).Se coace fiecare foaie aprox 5 min.


2. Zaharul se pune intr-o cratita si setopeste,se adauga untul si se amesteca bine,apoi se pune frisca si se mai lasa putin pana se leaga.La final se adauga bananele si se ia de pe foc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu banane caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Laly 1

02.08.2010, 13:03

Ce bine arata,ce delicios

lia maria 1

02.08.2010, 13:24

yami,yami,ce bunaciune

Corinuta 1

03.08.2010, 00:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema mentolata