Waffe cu pere caramelizate

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 4 Noi 2010 | 5227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  •  2 oua
  •  100 g zahar
  •  150 ml lapte
  •  3 linguri unt
  •  1 lingurita praf de copt
  •  faina cat sa obtinem un aluat mai gros decat cel de clatite
  • Pere caramelizate:
  • 2 pere
  • 100 g zahar brun
  • 50 g unt
  • 50 ml frisca lichida

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu pere caramelizate:

Aluat:ouale se mixeaza cu zaharul,apoi se adauga untul topit si laptele.Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.Se pune un polonic din compozitie in forma de Waffe si se coc aprox 5 min.


Pere caramelizate:zaharul brun se pune intr-o cratita si se topeste,apoi se adauga untul si se amesteca energic;se adauga si frisca lichida si se mai tine 5 minute pe foc mic.Perele se curata de coaja si se taie cubulete;se amesteca cu,caramelul racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu pere caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

05.11.2010, 14:31

inca o super reteta! 5f!

maria_claudia 1

05.11.2010, 19:06

Corinuta 1

05.11.2010, 23:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11

RETETA RECOMANDATA
Parfait cu biscuiti