Waffe cu spanac şi parmezan

de sisterskitchen in Mancaruri de legume, 28 Feb 2014 | 3768 vizualizari

 

Noi am ales o reţeta simplă , care ne-a făcut dimineaţă mai frumoasă şi gustoasă.:)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de făină
  • O jumătate de pliculeţ praf de copt
  • 3 ouă
  • 100 ml de lapte
  • 1 căţel de usturoi (mare)
  • O ceaşcă mică de spanac mărunţit
  • 1/2 ceaşcă de parmezan
  • Sare şi piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu spanac şi parmezan:

1. Se amestecă făina cu praful de copt.

2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine.

3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe. Se coc aproximativ 4-5 minute, depinde de aparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu spanac şi parmezan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

28.02.2014, 23:09

Micutza Luana 1

28.02.2014, 23:52

Lia_ 1

01.03.2014, 07:00

Sisters, voi aici? ... Nu cred! cum de n-am stiut eu pana acum?

am vazut chiar mai devreme la Poliana, reteta aceasta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Waffe cu dulceata de afine